Do wariatora hebo ng mialem 3 komplety rolek teraz jedżę na najcieższych 4.9g i nie wiem czy jak kupie 5,5 albo cizsze czy skuter bedzie dobrze, płynnie jezdził. Bo bez sensu wydawac 30zl na nowe rolki:P I jaka musiałbym miec sprężyne centralna (seryjne sprzęgło)?? licze na jakieś odpowiedzi pozdro;)
lżejsze do przyśpieszenia a cięższe na v-max top jest metoda prób i błędów a sprężyna centralna przy twoim tunie to może +15% albo nawet 22%
Master Tuningu
ok. ja mam rolki(bardzo cięzkie..) i sprezyny centralne i sprezynki sprzegła.. ! ...
to tka nie jest ze my tu ci powiemy ty kupisz i ci bedzie zapierdala w hoy...
to jest regulacja , kupujesz zestaw rolek testowych, kilka sprezyn dociskowych, sprezynki sprzegła i regulujesz!!
jak wyregulujesz reszte sprzedajesz i jeździsz;]
pozdro
Master Tuningu
poco ? ja jak kupiłem wario.. to nic nie regulowalem..
... tak bylo dobrze dobrane
Master Tuningu
sprezyne mam dlugą białą .. sprezynki...niebieskie chyba
cz3slaw napisał:
lżejsze do przyśpieszenia a cięższe na v-max top jest metoda prób i błędów a sprężyna centralna przy twoim tunie to może +15% albo nawet 22%
naczytałes sie gdzieś w inetnecie że lżejsze na przyspieche a ciezsze na v max... gówno prawda moge se wsadzic rolki 1 g i bede mial mula...Daje przyklad:Wiśnia mail mieszanke okolo 5 g wszystkie wsadzilismy te co były w zestawie 7,2 g i leciał jak raketa...ja też już mialem doczynienia z takim czymś i nie wciskaj kitu...
ta w której jesteś klasie że nie umiesz czytać ze zrozumieniem napisałem że to jest metoda prób i błędów kto wciska kit ten wciska